Nyheder og Events

Stefan Møller Rasmussen Kaptajnløjtnant Chef Alholm

Martin Thomsen Premierløjtnant Chef Ertholm

Første viceborgmester Jon Krongaard

Fredag den 20. september, stod Haderslev Marineforening opstillet på havnen med flag, for at modtage Haderslev kommunes adoptions fartøjer Alholm og Ertholm.

De ankom kl. 11:30 og efter at repræsentanten for Haderslev kommune første viceborgmester Jon Krongaard havde budt velkommen, var kommunen vært ved en frokost i Haderslev Marineforenings domicil ”Det Maritime Hus”.

Tilstede var også byrådsmedlemmer.

Om aftenen var der social sammenkomst, først på fartøjerne senere i det Maritime hus.

Lørdag var besætningerne inviteret til at besøge beredskabsstyrelsen, samtidigt var der åbent hus på fartøjerne og ca. 400 var ombord for at se fartøjerne.

Lørdag aften stod Haderslev Marineforening for en sønderjysk aften. Det er tiende gang at Alholm og Ertholm besøger Haderslev.

Næste år har vi jubilæum, da adoptionen først blev indgået i 2010.

Søndag kl. 12:30 afsejlede de.

Der var muligt, at komme med dem ud gennem Haderslev fjord til Årøsund. Det var et særdeles vel lykket besøg og vi glæder os allerede til næste år.

Svend Formand Haderslev marineforening.

Flådefartøjerne Altholm og Ertholm ved kaj i Haderslev Havn

Begge skibe er adopteret af Haderslev og vi glæder os til nye besøg.

Billedet er fra besøget den 14.-16. september 2018. Læs mere om dette besøg i Ankerposten 4-2018